Spil skak i SK1968

Vi har klubaften mandag fra kl. 19 – 23 Studenternes HusNordre Ringgade 3

SK1968 er en del af AUS. Dfinder os i stueetagen, som regel i Richard Mortensen-stuen eller Preben Hornung-stuen.

Sæsonen starter i august med en introturnering og slutter i maj. Der kan dog godt være aktiviteter sommeren over, fx lynskak i Universitetsbaren. 

Interesserede er velkomne til bare at møde op på klubaftenen. Har du brug for yderligere oplysninger? Send en mail, eller ring, til et bestyrelsesmedlem.

Faste indslag i løbet af sæsonen er blandt andet en efterårs– og en forårsturnering samt holdskak, hvor SK1968 stiller hold på alle niveauer. Derudover er mulighed for at spille lynskak, hyggeskak, få undervisning og høre foredrag. Se under Aktiviteter

Vi har medlemmer i alle aldre og gør en stor indsats for at integrere nye skakspillere i klubben. Vi vægter socialt samvær i et fordomsfrit og venskabeligt miljø højt, og alle er velkomne uanset spillestyrke, alder og køn.

 

A-medlem: Omfatter en fuldt medlemskab for seniorer (alder 21-64 år). Dette omfatter medlemskab af Dansk Union Skak (DSU) som en del af 6. hovedkreds. Som DSU medlem vil du modtage Skakbladet, og du vil have mulighed for at deltage i DSU s turneringer. Pris pr ½ år: 600 kr.
Børn: (i alderen 0-14 år): per ½ år: 180 kr.
Juniorer (i alderen 15-20 år): per ½ år: 260 kr.
Studerende per ½ år: 400 kr.
Pensionister (i alderen +65 år): per ½ år: 400 kr.
Passivt medlemskab: en slags a-medlemskab, men uden mulighed for at deltage i klubbens turnering eller holdturneringen. Pris pr ½ år: 350 kr.
B- medlemskab: Hvis du er medlem af en anden skakklub, men stadig ønsker at spille i turneringer i SK1968. Pris pr ½ år: 200 kr.
Bestyrelsesmedlemmer: Betaler kontingent svarende til DSU kontingent. Pt. pr. ½ år 310 kr.