Poul Rewitz ny Landsholdsklassespiller! Jens Ramsdal Juniordanmarksmester!

Til næste år er klubben sikker på at have en deltager i Landsholdsklassen ved DM, der i 2018 spilles i Svendborg. Med en hurtig remis i sidste runde 2. påskedag blev Poul Rewitz en sikker vinder af Kandidatklassen med 6 ud af 7 mulige point. Poul endte et helt point foran de to nærmeste forfølgere, IM Tobias Christensen og FM Tobias Rostgaard, og afgav kun to remiser undervejs i turneringen. På forhånd var Poul ”kun” 7. seedede i Kandidatklassen. Vi håber, at Poul vil vise at par af sine gevinstpartier herinde på siden. Udover førstepræmien på kr. 1500, + 2 flasker DM vin, kan Poul sætte 58 point ind på sit danske ratingtal og 45 point ind på Elo-kontoen, hvilket giver et hop op til tredjepladsen på klubbens danske ratingliste.

poul_2017
Landholdsklassespiller Poul Rewitz (foto: Thomas Hauge Vestergård)

Klubbens anden deltager i Kandidatklassen, Jens Ramsdal, overraskede også positivt. Jens var samlet seedet som nummer 15, men endte på en flot 6. plads med 4½ af 7. Men endnu bedre viste det sig, at Jens blev højst placerede junior i Kandidatklassen og dermed får titlen ”Juniordanmarksmester 2017”! Jens havde bedre korrektion end FM Jonas Bjerre fra Skanderborg og kommer over 2200 i dansk rating for første gang.

jens_ramsdal_april2017
Juniordanmarksmester 2017 – Jens Albert Ramsdal (foto: Thomas Hauge Vestergård)

Danmarksmester blev GM Mads Andersen fra Skanderborg, der som et led i sine forberedelser til DM slog SK1968 22½ – ½ i simultan.