Klubturneringen 2020

Det er er klubmesteren 2020 der sidder nærmest til venstre, lidt utydelig men det var bedste billede fra turneringen. Turneringen startede lidt som vi efterhånden har vænnet os til i corunaens tegn, med håndsprit, afstand og masker, de sidste to runder har været udført under skærpede omstændigheder, derfor spillede Kim og jeg sidste runde i mandag(d. 16.11.2020), da der ellers ville blive pladsmangel til sidste runde.

Der var ikke så meget spænding om stillingen, jeg var på forhånd sikker på at vinde mesterskabet pga. bedre korrektion, men man vil jo altid helst slutte af med maner, det gjorde jeg så, mere eller mindre, jeg slap godt fra åbningen, spillede slapt i nogle træk fik en lige stilling og var heldig at modstanderen  lavede en stor fejl, det var det samme billede i næsten alle partier, bortset fra at jeg mod både Kristen og Graham havde stillinger der var tykt tabt, jeg stod også til tab mod Poul i et dronning slutspil, men det var en meget svær stilling  med lidt tid, så jeg fandt en evig skak.

Er det så uretfærdig og heldigt? Nej det synes jeg ikke, jeg spillede åbningerne rimelig godt, fik lagt pres på mine modstandere og stod godt efter åbningen i næsten alle partier, her et eksempel:


Mesterklassen

Med kun 2 partier tilbage er der ikke meget spænding , lidt er der dog om 2, pladsen, Søren og Poul har begge 4½ af 6, og må forventes at dele, men alt kan jo ske i skak!

Basisklassen

Er ikke afgjort endnu, det bliver afgjort i sidste runde mellem Anna og Johan, ratingfavorit Anna  har lagt hårdt ud med 5½ af 6, måske forventelig men alligevel flot, kun Johan har kunnet følge med og 5 af 6 er også rigtig flot især når man kikker på ratingtallet, så det bliver spændende at se hvad der sker i sidste runde.

Klubbens yngste medlem Alexandru Pirtac, det har været svært at spille mod garvede modstandere, men han har klaret det flot og jeg er sikker på det er et navn vi kommer til at høre mere om.

 

Som et lille kuriosum, Lars Hansen mente ikke jeg kunne kalde mig klubmester før jeg havde løst denne opgave, det lykkedes for mig i sidste øjeblik og med lidt hjælp, det er ikke en skak!

Mat i 2 og hvid trækker (ikke sikker på alle brikker er med, men har tjekket at der kun er 1 mat i 2)

Skriv et svar